keskiviikko 7. syyskuuta 2016

"Myrskyn jälkeen, on poutasää..."


Kohtalaisen rapsakka Rauli-myrsky ei haitannut menoa seuran onkikilpailuissa Vuorissalossa elokuun viimeisenä viikonloppuna. Pientä virettä ilmassa oli, mutta eteläkaakosta puhaltanut myräkkä ei osunut pahimmillaan tukikohtaan ja kisat saatiin vietyä läpi mukavassa säässä. Sen verran myräkkä innokkaimpia onkimiehiä ja -naisia häiritsi, ettei virkistysalueen laiturille ollut juuri asiaa.

Kalakisan yleiskilpailuvoitto meni tänä vuonna Vileniuksen Ellalle, joka kukisti niukasti mutta selkeästi miesten sarjan voittajaksi jakoavaintemppuakin takavuosina yrittäneen Miettusen Pekan.
Puolet kunniasta Pekka voi hyvinkin antaa Temosen perhekunnan Torille, joka kauhoi haavilla Pekan suurimman kalan -kilpailun voittolahnan  turvallisesti laiturille. Voittolahnalla oli painoa piirua vaille kilo.

Sadonkorjuuviikonloppu jatkui perinteisellä kaavalla: saunomista, syömistä ja saunajuomien nauttimista pimenevässä elokuun illassa.
Aamulla pääsimme vielä nauttimaan römpsäkahvista ja Ellan köyhistä ritareista.
Voittajien on helppo tuulettaa


Kalakisan jälkeen oli porukalla pakko lähteä myrskyä bongaamaan. Eipä näkynyt venhoja vesillä. Jo aamulla tulleiden pursimiesten Keijon ja Paavonkin mielestä tuulta oli Saviselällä likimain riittävästi.

"Lähtisitkö kanssani järvelle, sulle......"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti