tiistai 7. marraskuuta 2017

Piristystä syksyyn tarjolla

Tällaiseenkin vesikulkuneuvoon voi Päijänteellä törmätä.

Talvi tekee tuloaan Hulkkion satama-alueella. Lokakuussa telineilleen nostetut venhot lepäävät peitoissaan, mutta ympärillä kuhisee. Pitkään odotettu talvisäilytysalueen laajennus on alkanut, risukkoa kaadettu ja kaivinkone odottelee myllerryskäskyä. Joitakin veneitä on siirretty pois urakan alta, mutta pikaisen katselmuksen mukaan ei joukossa ollut seuramme paatteja. Hienoa, että satamassa tapahtuu postiivisia asioita. Virkeät yrittäjät ovat jo saaneet Helmen uuteen nousuun ja viihtyvyyttä parannettua. Kiitokset siitä heille.

Syksyn pimeimpinä hetkinä Pursiseura tarjoaa jäsenilleen mainion pikkujoulutapahtuman. Seuran syyskokouksen jälkeen, tarjoamme nähtäväksenne J&J -teatterin mainion farssin Älä pukeudu päivälliselle. Entistä mielenkiintoisemmaksi farssin tekee se, että yhdessä päärooleista nähdään Ruusu kakkosen kippari Vesa "Vekku" Raittila. Vesaa olemme jo osalla porukkaa nähneet Kuorevedellä kesäteatterissa, taidot on hyviksi todettu ja farssi on juoneltaan hulvaton. Kannattaa tulla.

Seuran syyskokouksesta sekä teatterista on ilmoitettu tekstiviestillä jäsenille ja ilmoittautumisia on jo tullutkin. Ennakkoon varattuja lippuja on vielä jäljellä, joten muistakaahan ilmoittautua.
Kokous pidetään siis perjantaina 24.11. kello 18.00 Kyöpelin yläkerrassa ja teatteri alkaa kello 19.00. Seura tarjoaa kokouksen, liput sekä väliaikakahvit teatterilla. Innokkaimmat ovat vielä menossa Hilpeään Hirveen porukalla ruokailemaan omakustanteisesti.

Tervetuloa!
Hannu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti